Mancarica cu pulpe de pui si ciuperci - Retete Culinare

Mancarica cu pulpe de pui si ciuperci


Iti trebuie:
  • 8 pulpe de pui
  • 5 rosii
  • 100 g masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 500 g ciuperci
  • 2 rosii deshidratate
  • 1 ardei iute uscat
  • patrunjel verde tocat marunt
  • 2 frunze de dafin
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui si le cureti de pielite.
  2. Cureti ciupercile si le speli bine.
  3. Intr-un vas pui la calit in 2-3 linguri de ulei de masline, 3 catei de usturoi necuratat, dar zdrobit cu muchia unui cutit.
  4. Dupa 2 minute, adaugi pulpele de pui taiate in doua si le dai la foc mic pana prind culoare.
  5. Dupa ce s-au rumenit, adaugi un pahar de vin alb, iar in momentul in care alcoolul s-a evaporat, adaugi maslinele, rosiile taiate in bucatele, ciupercile taiate in doua, rosiile deshidratate tocate marunt, patrunjelul tocat si foile de dafin.
  6. Acoperi cu un capac si le lasi la foc mic circa 40 de minute.
  7. Din cand in cand, intorci pulpele de pe o parte, pe cealalta.
  8. Pofta buna!

Mancarica cu pulpe de pui si ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu pulpe de pui si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu pulpe de pui si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.