Piure de linte cu kaizer - Retete Culinare

Piure de linte cu kaizer


Iti trebuie:
  • 400 g linte
  • 400 g kaizer afumat
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri smantana
  • 4 catei de usturoi
  • otet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli lintea in cateva ape si o lasi la inmuiat pe parcursul noptii.
  2. A doua zi, pui lintea la fiert in apa in care a stat peste noapte.
  3. Carnea, spalata si desarata, o fierbi separat.
  4. Cand toate sunt fierte, o parte din zeama in care a fiert carnea, o torni peste linte si mai fierbi cateva minute.
  5. Adaugi faina desfacuta cu putina apa, usturoiul zdrobit marunt, foaia de dafin si sarezi.
  6. Mai lasi 10-15 minute si pui mancarea in castronul de servit.
  7. Deasupra, intinzi un strat de smantana si asezi bucatile de came fiarta.
  8. Pofta buna!

Piure de linte cu kaizer


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piure de linte cu kaizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piure de linte cu kaizer - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.