Ciorba cu spanac si pulpe de pui - Retete Culinare

Ciorba cu spanac si pulpe de pui


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • un cub concentrat de pui
  • bors
  • 1 lingura orez
  • ulei
  • o lingurita zahar
  • 300 g spanac
  • 2 oua + 1 ou pentru dres ciorba
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri smantana
  • 700 ml bors
  • leustean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui si le pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Spumezi ori de cate ori este necesar.
  3. Cand incepe sa fiarba, adaugi zarzavaturile, curatate si tocate marunt, continuand sa spumezi daca mai este cazul.
  4. Speli frunzele de spanac si le toci marunt, apoi le amesteci cu ouale batute, piperul si, cand clocoteste, iei cu lingurita din compozitie si pui in ciorba.
  5. Adaugi si cartofii curatati si taiati cubulete.
  6. Acresti cu borsul fiert in prealabil.
  7. Cand e gata, dregi ciorba cu ou batut, smantana si faina.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu spanac si pulpe de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu spanac si pulpe de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu spanac si pulpe de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.