Chiftelute cu carne tocata si sfecla - Retete Culinare

Chiftelute cu carne tocata si sfecla


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 250 g sfecla rosie
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti sfecla rosie si o speli bine.
  2. Razi sfecla rosie fin si o amesteci cu carnea tocata de porc, adaugi ceapa si usturoiul tocat fin.
  3. Amesteci si mai pui patrunjelul tocat, pesmetul, sarea, piperul si ouale.
  4. Formezi chiftele mai mari si le prajesti in uleiul incins, pe ambele parti.
  5. Pofta buna!

Chiftelute cu carne tocata si sfecla


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute cu carne tocata si sfecla "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute cu carne tocata si sfecla - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.