Mancarica de vitel cu ciuperci - Retete Culinare

Mancarica de vitel cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei grasi
  • 400 g ciuperci din conserva
  • 4 catei de usturoi
  • 125 ml suc de rosii
  • sos de soia dulce acrisor dupa gust
  • ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • ghimbir
  • patrunjel verde tocat
  • frunze de telina
  • sare
  • piper
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de vitel, o tai in cubulete si o pui la marinat in urmatoarea compozitie: o lingura ulei de masline, 4 catei de usturoi zdrobiti, putin ghimbir razuit, zeama de lamaie, sos de soia si sos dulce acrisor.
  2. Amesteci si pui vasul la frigider circa 1 ora.
  3. Ceapa curatata, o tai marunt, morcovul si patrunjelul; ii tai rondele.
  4. Intr-o cratita, pui putin ulei si adaugi legumele sa se prajeasca.
  5. Cand ceapa a devenit sticloasa, pui si carnea in cratita si mai prajesti putin.
  6. Adaugi apoi boiaua de ardei si adaugi apa.
  7. Pui un capac si lasi sa fiarba pana cand carnea e fiarta.
  8. Spre final, adaugi ciupercile, putin suc de rosii si verdeata.
  9. Pofta buna!

Mancarica de vitel cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de vitel cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de vitel cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.