Ardei umpluti - Retete Culinare

Ardei umpluti


Iti trebuie:
  • 10 ardei
  • 1 cana de orez
  • 200 ml ulei
  • 3 cepe
  • 300 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 400 g carne tocata
Pregatesti asa:
  1. Speli ardeii, ii cureti de cotoare si seminte si ii lasi sa se scurga.
  2. Alegi orezul, il speli in cateva ape si apoi il pui la scurs intr-o sita.
  3. Ceapa taiata marunt o calesti 2 minute in 3 linguri de ulei, dupa care pui orezul si stingi totul cu 300 ml de apa.
  4. Lasi sa fiarba pana cand scade tot lichidul si orezul este fiert pe jumatate.
  5. Iei vasul de pe foc, adaugi carnea si sucul de rosii.
  6. Condimentezi dupa gust.
  7. Umpli ardeii cu compozitia formata, apoi ii asezi intr-o oala in care adaugi putina apa si 2 linguri bulion si pui oala la fiert.
  8. Pofta buna

Ardei umpluti




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ardei umpluti" Ardei umpluti - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
mirela Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
este nemaipomenit de super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.