Ciorba scazuta cu pulpa de porc si legume - Retete Culinare

Ciorba scazuta cu pulpa de porc si legume


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 1 vanata
  • 3 ardei capia copti
  • 2 morcovi
  • 6 boabe de piper
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • 3 linguri bulion de rosii
Pentru galuste iti trebuie:
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • faina cat cuprinde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc, ii indepartezi eventualele pielite si o tai in cubulete.
  2. Calesti cubuletele de carne in ulei, adaugand treptat putina apa.
  3. Lasi sa se rumeneasca frumos.
  4. Adaugi ceapa, curatata si taiata solzisori, ardeiul taiat fasii lungi si vanata coapta, curatata si bine scursa, taiata bucatele mici.
  5. Calesti totul impreuna cu morcovul taiat rondele, potrivesti de sare, adaugi o jumatate de cana apa calduta si lasi sa fiarba bine acoperit.
  6. Amesteci bulionul cu concentratul de legume si cu piperul si adaugi amestecul in mancare.
  7. Faci compozitia de galuste din oua, apa si faina si le pui in mancare cu lingura.
  8. Dupa 15 minute opresti focul si masa poate fi servita.
  9. Pofta buna!

Ciorba scazuta cu pulpa de porc si legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba scazuta cu pulpa de porc si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba scazuta cu pulpa de porc si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.