Bilute cu surprize - Retete Culinare

Bilute cu surprize


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 2 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 40 g drojdie
  • 250-300 ml lapte
  • 40 ml ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 albusuri de ou
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron pui faina pe care ai cernut-o bine in prealabil iar in mijlocul acesteia faci o adancitura.
  2. Prepari maiaua din lapte caldut si drojdie si o lasi sa stea la dospit 15 minute.
  3. Apoi amesteci toate ingredientele: faina cu maiaua, zaharul, uleiul, galbenusurile si zaharul vanilat si lasi la dospit, intr-un loc caldut.
  4. Pregatesti umplutura asa:
  5. Amesteci branza cu stafidele, albusurile, zaharul si coaja de lamaie.
  6. Iei o bucata de aluat si o aplatizezi, pui cate o lingurita de branza si strangi intr-un capat, dand forma de mingiute, pe care o ungi cu ulei.
  7. Procedezi asa cu tot aluatul.
  8. Ungi mingiutele cu oul batut si le pui intr-o tava in cuptorul incins.
  9. Le servesti presarate cu zahar pudra.
  10. Pofta buna!

Bilute cu surprize


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bilute cu surprize "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bilute cu surprize - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.