Tocanita de legume cu carnaciori afumati - Retete Culinare

Tocanita de legume cu carnaciori afumati


Iti trebuie:
  • 500 g carnaciori afumati
  • 1 ardel capia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1 pahar de apa
  • 4 rosii coapte, taiate cubulete
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita oregano
  • cateva boabe de piper
  • sare
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Tai carnaciorii rondele si ii pui la rumenit in putin ulei de masline.
  2. Adaugi apoi ceapa si usturoiul taiate cubulete, apoi continui calirea.
  3. Adaugi si ardeii taiati cubulete.
  4. Cand toate ingredientele sunt inmuiate bine, adaugi si rosiile, apoi vinul si amesteci pana se evapora alcoolul.
  5. Adaugi apoi oregano, sare si piper, foile de dafin si apa si lasi la foc mic sa scada, circa 25-30 de minute, amestecand din cand in cand, sa nu se lipeasca.
  6. Pofta buna!

Tocanita de legume cu carnaciori afumati


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de legume cu carnaciori afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de legume cu carnaciori afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.