Chec cu scortisoara - Retete Culinare

Chec cu scortisoara


Iti trebuie:
  • 250 ml apa minerala
  • 3 cani de faina
  • 200 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • 4 linguri stafide
  • 1/2 esenta de rom
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2-3 linguri zeama de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
  • zahar pudra
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol amesteci faina, praful de copt ,zaharul, stafidele,coaja rasa de la o portocala scortisoara, ghimbirul si sare.
  2. Intr-un alt bol amesteci uleiul, esenta de rom, zeama de portocale si apa minerala.
  3. Folosind mixerul, amesteci solidele cu lichidele, dupa care, cand amestecul devine mai vartos, il amesteci cu o lingura de lemn.
  4. Torni totul intr-o tava tapetata cu unt si faina si pui checul in cuptorul preincalzit bine pentru 35 de minute.
  5. Inainte sa il scoti faci testul cu scobitoarea pentru a verifica daca e copt.
  6. Lasi apoi sa se racoreasca checul in tava si il presari cat e cald cu zahar pudra.
  7. Pofta buna!

Chec cu scortisoara si gutui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu scortisoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu scortisoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.