Tocanita de legume cu ochiuri - Retete Culinare

Tocanita de legume cu ochiuri


Iti trebuie:
  • 5 rosii
  • 3 ardei capia rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri vin alb
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • sos tabasco
  • cascaval
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa de coaja si o speli bine.
  2. Calesti ceapa tocata marunt in ulei si adaugi ardeii taiati feliute.
  3. Spre final, adaugi osiile, curatate de coaja si toca-e cubulete si usturoiul tocat fin.
  4. Condimentezi cu sare, piper, 2 linguri pasta de rosii, vinul alb si sosul tabasco.
  5. Cand compozitia a scazut, adaugi ouale pe rand; spargi fiecare ou intr-o farfurioara.
  6. Faci un culcus in compozitie si pui oul.
  7. La fel procedezi si cu celelate oua.
  8. Lasi preparatul la gatit pe foc pana ce albusul se intareste, dar galbenusul ramane moale.
  9. Presari deasupra cascaval ras deasupra.
  10. Pofta buna!

Tocanita de legume cu ochiuri



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de legume cu ochiuri "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de legume cu ochiuri - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.