Snitel picant cu ciuperci la cuptor - Retete Culinare

Snitel picant cu ciuperci la cuptor

Iti trebuie:

  1. 400 g ciuperci champignons din conserva,
  2. 1 ceapa mare,
  3. 600 g cotlet de porc fara os,
  4. 200 g smantana,
  5. 1 lingurita si jumatate de sos de chili,
  6. 100 g cascaval ras,
  7. sare,piper cayenne(rosu)
  8. patrunjel tocat pentru ornat

Pregatesti asa:

  1. Ciupercile se pun intr-un ciur si se lasa sa se stoarca.Ceapa se curata si se toaca marunt.Cotletul se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm.(ca niste taietei lati).Ciupercile,ceapa si cotletul se amesteca si se pun in forma care urmeaza sa fie data la cuptor.
  2. Smantana se bate cu telul adaugandu-se sare,piperul cayenne si chili.Sosul obtinut se pune peste amestecul din forma presaranduse deasupra cascavalul ras.
  3. Se da la cuptorul incins si se lasa la foc tare aproximativ o ora.
  4. Dupa ce sa copt,se scoate din cuptor si se presara patrunjelul tocat.Pofta buna!!!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitel picant cu ciuperci la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Snitel picant cu ciuperci la cuptor" Snitel picant cu ciuperci la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
roxana Nota: Retete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota Maxima Fara nota
super!!!!!!!!!!!

 
Florinmohican Nota: Retete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota MaximaRetete de Fripturi la Cuptor - Nota Maxima Fara nota
forte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.