Crema de masline - Retete Culinare

Crema de masline


Iti trebuie:
  • 300 g masline negre fara samburi
  • 5 fileuri de ansoa in ulei
  • 2-3 linguri capere
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Toci cat mai marunt maslinele si usturoiul.
  2. File-urile de ansoa le pui la scurs in uleiul in care au-stat  pe servete de hartie, apoi le tai si pe ele marunt.
  3. Scurgi caperele din zeama in care au fost conservate.
  4. Pui toate ingredientele intr-un blender si torni uleiul pe masura ce se maruntesc, asa cum se face in cazul maionezei.
  5. Dai pasta la rece pentru 15 minute si apoi o servesti pe paine prajita.
  6. Pofta buna!

Crema de masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Crema de masline" Crema de masline - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
meio Nota: Retete de Aperitive Reci - Nota MaximaRetete de Aperitive ReciRetete de Aperitive ReciRetete de Aperitive ReciRetete de Aperitive Reci Fara nota
de ce trebuie sa le tai marunt daca le bag dupa aceea in blender?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.