Musaca cu carne tocata si mere - Retete Culinare

Musaca cu carne tocata si mere


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 7 cartofi curatati si taiati felii
  • 40 g unt
  • 200 ml supa de porc
  • 150 g branza
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite salvie uscata
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 mar copt
  • 1 mar taiat felii
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli ceapa si o toci marunt.
  2. Pui ceapa la calit intr-o tigaie cu ulei, si prajesti ceapa pana cand se rumeneste frumos.
  3. Adaugi usturoiul, sal-via, cimbrul, carnea de porc si feliile de mere.
  4. Lasi la prajit totul pana se rumeneste, apoi adaugi morcovii rasi, sarea, piperul si mirodeniile.
  5. In alta tigaie, incalzesti untul si rastorni cartofii taiati felii.
  6. Ungi un vas pe care il dai la cuptor, pui un strat de cartofi, carnea tocata si inca un strat de cartofi.
  7. Torni supa de porc si presari branza.
  8. Dai vasul la cuptor circa 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Musaca cu carne tocata si mere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu carne tocata si mere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu carne tocata si mere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.