Musaca cu cartofi si spanac - Retete Culinare

Musaca cu cartofi si spanac


Iti trebuie
  • 8 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 500 g spanac
  • 1 lingura unt
  • 100 g cascaval ras
  • 400 ml smantana
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii de coaja, ii speli bine si ii pui la fiert pentru 15 minute in apa cu sare.
  2. Dupa ce cartofii au tras un clocot ii tai rondele.
  3. Pui spanacul la fiert si il lasi cateva minute, apoi ii pui intr-o strecuratoare si il lasi sa se scurga cateva minute.
  4. Il storci foarte bine.
  5. Potrivesti gustul de sare si piper.
  6. Bati ouale cu smantana si adaugi usturoiul pisat.
  7. Ungi bine cu unt un vas termorezistent si asezi jumatate dintre feliile de cartofi pe fundul acestuia.
  8. Asezi un strat de spanac, apoi cartofii ramasi.
  9. Torni amestecul de smantana, apoi presari cascavalul.
  10. Coci totul timp de 50 minute, pana se rumeneste si se inmoaie compozitia.
  11. Pofta buna!

Musaca cu cartofi si spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu cartofi si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu cartofi si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.