Aripioare crispy - Retete Culinare

Aripioare crispy


Iti trebuie:
  • 16 aripioare de pui
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 250 g fulgi de porumb
  • 100 g cascaval uscat
  • 50 g unt
  • 150 k ketchup
  • 90 g sos de ardei iute
Pregatesti asa:
  1. Speli bine aripile de pui si le stergi cu un prosop de bucatarie.
  2. Condimentezi aripioarele cu sare si piper.
  3. Maruntesti fulgii de porumb si ii amesteci cu cascavalul, si daca mai e cazul mai adaugi sare si piper.
  4. Scurgi aripioarele si le treci prin amestecul cu fulgi de porumb, apoi le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Topesti untul si stropesti cu ea aripioarele, apoi le sarezi si introduci tava in cuptorul cald, pentru 30 de minute, pana se rumenesc.
  6. Servesti aripioarele cu un sos picant, preparat din ketchup, sos de ardei iute si usturoi.
  7. Daca nu ai sos de ardei, poti folosi direct ardei iute, doar ca trebuie tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Aripioare crispy


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aripioare crispy "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aripioare crispy - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.