Tocanita cu pulpe dezosate de pui - Retete Culinare

Tocanita cu pulpe dezosate de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g salam picant
  • 2 cepe mari
  • 6-8 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia iute
  • 500 g rosii in suc
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • 1-2 linguri zahar
  • 150 ml vin alb sec
  • 300 g ciuperci
  • 8 felii de sunca
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pregatesti carnea pentru a fi calita ulterior.
  2. Pulpele  spalate le tai bucati, salamul il tai cuburi, cepele curatate le tai julien, usturoiul il toci, ciupercile le tai pe jumatate.
  3. Incingi o lingura de ulei si rumenesti carnea uniform, apoi o scoti.
  4. In acelasi vas, adaugi salamul si ceapa si le lasi 5 minute.
  5. Adaugi din nou carnea, apoi rosiile din suc tocate, zeama si coaja de lamaie, usturoiul, boiaua, zaharul si vinul.
  6. Le lasi sa fiarba la foc mic timp de 30-40 de minute.
  7. Intr-un vas, incingi uleiul ramas si rumenesti ciupercile, apoi le adaugi peste celelalte ingrediente si le mai lasi pe foc 10 minute.
  8. La sfarsit presari deasupra sunca tocata cubulete si patrunjel verde tocat.
  9. Pofta buna!

Tocanita cu pulpe dezosate de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu pulpe dezosate de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu pulpe dezosate de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.