Sufleu cu ficat de pui - Retete Culinare

Sufleu cu ficat de pui


Iti trebuie:
  • 300 g ficat de pui
  • 5 oua
  • 40 g unt
  • 50 g pesmet
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • ghimbir
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ficatul de pui, il cureti de pielite si il pui la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce s-a fiert, il lasi sa se raceasca, apoi il dai de 2 ori prin masina de tocat.
  3. Separat, prepari crema din unt, galbenusuri, sare, piper si ghimbir.
  4. Compozitia o amesteci cu ficatul tocat si albusul batut spuma, apoi o torni intr-o craticioara unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  5. Dai vasul la cuptor, la bain-marie si il lasi 20 de minute.
  6. Servesti sufleul cu smantana.
  7. Pofta buna!

Sufleu cu ficat de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu cu ficat de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu cu ficat de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.