Muschi de porc umplut cu ciuperci - Retete Culinare

Muschi de porc umplut cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de porc
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g slanina
  • 100 g cascaval
  • 150 g sunca
  • 150 g kaizer afumat
  • 50 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiul de porc si il stergi bine cu un prosop de bucatarie.
  2. Bati muschiuletul de porc si il condimentezi.
  3. Ciupercile, ceapa si slanina, taiate marunt, le calesti si le lasi sa se raceasca.
  4. Peste muschiulet, pui 2 felii de sunca, cascavalul taiat betisoare si ciupercile, ceapa si slanina, iar apoi rulezi.
  5. Invelesti rulada in felii de kaiser si o pui in tava.
  6. Stropesti rulada cu un amestec facut din vin, ulei si apa si o acoperi cu folie de aluminiu.
  7. Lasi la cuptor timp de 30 de minute, dupa care indepartezi folia si mai lasi 40 minute.
  8. Pofta buna!

Muschi de porc umplut cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de porc umplut cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi de porc umplut cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.