Omleta cu cascaval si sparanghel - Retete Culinare

Omleta cu cascaval si sparanghel


Iti trebuie:
  • 12 fire de sparanghel
  • 5 oua
  • 60 g cascaval ras
  • o lingurita faina
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine sparanghelul, se curata de partile fibroase si se pun la fiert in apa clocotita cu sare in jur de 25 de minute.
  2. Intre timp se prepara o omleta din 5 oua batute cu o lingura de lapte, o lingura rasa de faina, 1 lingurita de ulei, cascaval ras, sare si piper.
  3. Omleta se prajeste pe ambele parti, intr-un amestec dintr-o lingura de ulei si o lingura de unt.
  4. Cand este gata se scoate din tigaie.
  5. Se pun peste omleta firele de sparanghel stropite cu o lingura de unt topit.
  6. Pofta buna!

Omleta cu cascaval si sparanghel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu cascaval si sparanghel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu cascaval si sparanghel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.