Rulada umpluta cu jambon si cascaval - Retete Culinare

Rulada umpluta cu jambon si cascaval


Pentru blat iti trebuie:
  • 10 albusuri de ou
  • 5-6 linguri faina
  • 5-6 linguri smantana
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 5 oua
  • 150 g jambon
  • 1 lingura unt
  • 125 g cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Se bat albusurile pentru blat cu un praf de sare, se adauga 6 linguri de faina si 6 linguri de smintina.
  2. Compozitia se toarna intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie unsa si se coace la foc potrivit.
  3. Cand este coapta, omleta se rastoarna pe o planseta.
  4. Se desprinde cu grija hartia, apoi se taie in doua in lung si se umple cu urmatoarea compozitie: 6 oua intregi facute jumari tari cu o lingura de unt proaspat se amesteca cu sunca tocata, smantana si  2 linguri de cascaval ras.
  5. Se introduce in cuptor intr-o tava emailata, timp de 10 minute.
  6. Cat e calda se presara deasupra cu cascaval ras.
  7. Pofta buna!

Rulada umpluta cu jambon si cascaval



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada umpluta cu jambon si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada umpluta cu jambon si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.