Oua umplute cu verdeata - Retete Culinare

Oua umplute cu verdeata


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 5 ridichi proaspete
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar tocat fin
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se pun ouale la fiert in apa rece.
  2. Dupa ce au fiert tari le pui pentru cateva minute in apa rece, pentru a se curata mai usor de coaja.
  3. Se taie ouale in jumatati pe lung.
  4. Se scobeste galbenusul cu grija sa nu se strice albusul.
  5. Galbenusurile, bine sfaramate cu furculita, se amesteca cu ridichi proaspete si tinere, rase, cu ceapa verde si marar tocate fin si cu putin cascaval ras.
  6. Compozitia se potriveste de sare si piper, se omogenizeaza bine si apoi se umplu cu ea golurile din albusuri.
  7. Ouale umplute se asaza pe frunze de salata, puse pe un platou, si se presara cu cascaval ras.
  8. Pofta buna!

Oua umplute cu verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute cu verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute cu verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.