Oua umplute cu maioneza si verdeata - Retete Culinare

Oua umplute cu maioneza si verdeata


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 1 galbenus de ou fiert
  • zeama de lamaie
  • mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • o lingura patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert si le lasi pana cand sunt fierte tari.
  2. Dupa ce au fiert le pui cateva minute in apa rece pentru a fi mai usor de curatat.
  3. Se curata ouale de coaja si se taie in doua jumatati, pe lung.
  4. Se scot galbenusurile si se zdrobesc bine cu furculita.
  5. Din galbenusul crud si 1 galbenus fiert se prepara o maioneza picanta.
  6. Galbenusurile zdrobite se amesteca cu atata maioneza cat sa le lege; se potriveste de gust cu mustar si se omogenizeaza foarte bine.
  7. Se umplu ouale cu aceasta umplutura, iar deasupre se pune restul de maioneza si patrunjel verde tocat fin.
  8. Pofta buna!

Oua umplute cu maioneza si verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute cu maioneza si verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute cu maioneza si verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.