Ciuperci cu oua la cuptor - Retete Culinare

Ciuperci cu oua la cuptor


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 2 felii miez de paine
  • 1 ceasca lapte
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 4 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
  • o lingura faina
  • 1/2 pahar lapte
  • 500 g ciuperci
Pregatesti asa:
  1. Se pun ouale la fiert in apa rece.
  2. Se lasa sa fiarba pana devin tari, iar mai apoi se pun intr-un vas cu apa rece pentru a fi mai usor de curatat de coaja.
  3. Se prepara un sos bechamel, mai gros, dintr-o lingura de unt, faina si lapte.
  4. Se potriveste gustul de sare.
  5. Se curata ouale de coaja, se taie pe lung in doua jumatati si se scot galbenusurile cu grija.
  6. Se paseaza galbenusurile, impreuna cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors bine, apoi se amesteca cu o lingura de patrunjel verde tocat marunt, 2 linguri cascaval ras, sare si piper dupa gust, si cu putin sos alb.
  7. Se amesteca compozitia bine si se umplu albusurile de ou cu aceasta compozitie.
  8. Ciupercile taiate lamele se inabusa intr-o lingura de unt, apoi se adauga patrunjel tocat si se Iasa pe foc pana scade zeama.
  9. Se amesteca cu putin sos alb, se adauga sare si piper, dupa gust.
  10. Ciupercile se toarna intr-un vas jena bine uns cu unt.
  11. Deasupra se aseaza ouale umplute peste care se toarna restul de sos alb si se presara restul de cascaval ras.
  12. Vasul se introduce in cuptor pentru gratinare.
  13. Pofta buna!

Ciuperci cu oua la cuptor



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci cu oua la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci cu oua la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.