Oua umplute delicioase - Retete Culinare

Oua umplute delicioase


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • o lingura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4 linguri telemea sau cascaval ras
  • 1 pahar smantana
  • o lingurita mustar
  • 1/2 lingura unt
  • cateva linguri lapte
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert intr-un recipient cu apa rece.
  2. Lasi ouale atata timp cat este necesar pentru a fi fierte tari.
  3. Ouale fierte tari si bine racite se curata de coaja si se taie in doua jumatati, pe lung.
  4. Galbenusurile se scot cu grija ca sa nu se rupa albusurile.
  5. Galbenusurile se paseaza prin sita sau se zdrobesc bine cu furculita, apoi se amesteca cu putina smantana, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si mustar.
  6. Se umplu jumatatile de albusuri.
  7. Ouale umplute se asaza intr-un vas jena bine uns cu unt.
  8. Deasupra se toarna smantana diluata cu putin lapte in care se amesteca cascaval ras (telemea).
  9. Vasul se introduce in cuptor 20 de minute.
  10. Pofta buna!

Oua umplute delicioase


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute delicioase "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute delicioase - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.