Sufleu cu oua - Retete Culinare

Sufleu cu oua


Iti trebuie:
  • 10 oua
  • 2-3 linguri unt
  • 800 ml lapte
  • 2 linguri verdeata tocata
  • 120 g faina
  • 150 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un rantas alb din unt si faina, care de stinge cu lapte.
  2. Se fierb bine, se ia de pe foc, se adauga 4 linguri parmezan ras, se lasa sa se raceasca putin.
  3. Se adauga galbenusurile pe rand, amestecand mereu.
  4. Se amesteca in continuare circa 15 minute oana cand se obtine o compozitie spumoasa.
  5. Se adauga albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.
  6. Se omogenizeaza cu grija apoi se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina.
  7. Sufleul se coace la cuptor circa 25 de minute.
  8. Se presara deasupra cu restul de parmezan ras.
  9. Pofta buna!

Sufleu cu oua



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu cu oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu cu oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.