Desert cu mascarpone si caise - Retete Culinare

Desert cu mascarpone si caise


Iti trebuie:
  • 3 foi de pandispan
  • 500 g mascarpone
  • 300 ml frisca
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 borcan gem de caise
  • 100 g ciocolata menaj alba
  • 100 g ciocolata menaj neagra
Pregatesti asa:
  1. Bati bine frisca.
  2. Amesteci mascarpone cu frisca batuta si zaharul.
  3. Ungi prima foaie cu o parte din crema.
  4. Adaugi a doua foaie pe care pui un strat de gem de caise, iar deasupra acestuia mai asezi crema ramasa.
  5. Pui deasupra si ultima foaie de pandispan.
  6. Topesti ciocolalata alba la bain marie.
  7. Pe ultima foaie torni glazura de ciocolata si o servesti dupa ce s-a intarit glazura.
  8. Pofta buna!

Desert cu mascarpone si caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu mascarpone si caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu mascarpone si caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.