Mere in foietaj - Retete Culinare

Mere in foietaj


Iti trebuie:
  • 1 pachet cu aluat de foietaj
  • 4 mere aromate
  • 100 g unt
  • 80 g zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingurite zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput freci untul spuma , adaugand scortisoara si zaharul brun.
  2. Pe blatul de lucru , presari faina si asezi foaia de aluat pe care intinzi aceasta crema de unt.
  3. Separat, tai merele in felii subtiri.
  4. Stropeste-le cu putina zeama de lamaie.
  5. Din aluat, taie fasii late de 3 cm, formeaza din ele cercuri si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. In mijlocul fiecarui cerc, pune felii de mar si da-le o forma dupa preferinta.
  7. Pui desertul la cuptor pentru circa 30 de minute, la foc potrivit.
  8. Pofta buna!

Mere in foietaj



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mere in foietaj "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mere in foietaj - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.