Prajitura cu crema de portocale - Retete Culinare

Prajitura cu crema de portocale


Iti trebuie:
  • 250 g fulgi de ovaz
  • 250 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 200 g unt
  • 150 g zahar brun
Pentru crema de portocale iti trebuie:
  • 500 ml suc proaspat de portocale
  • 40 g amidon
  • 200 g zahar
  • 150 g unt
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu fulgii de ovaz si zaharul brun.
  2. In mijloc faci o adancitura si pui untul taiat cubulete lasat la temperatura camerei si galbenusurile.
  3. Framanta toate aceste ingrediente pana obtii un aluat omogen.
  4. Intinde aluatul si aseaza-l intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.
  5. Lasi la cuptor circa 15-20 de minute.
  6. In acest timp pune pe foc zaharul amestecat cu amidonul si sucul de portocale.
  7. Amesteca energic pana obtii o crema densa.
  8. Dupa ce a dat in primul clocot, adauga untul taiat cubulete.
  9. Toarna crema peste blatul copt.
  10. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30 de minute.
  11. Pofta buna!

Prajitura cu crema de portocale


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu crema de portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu crema de portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.