Jeleu de ananas - Retete Culinare

Jeleu de ananas


Iti trebuie:
  • 1 pliculet pentru gelatina pentru jeleu
  • 1 rodie
  • 3 kiwi
  • 2 linguri afine
  • 1 compot de ananas
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui gelatina, peste care torni treptat o cana de compot de ananas.
  2. Lasi pe foc pe bain marie, amestecand cu telul pana cand se topeste.
  3. Opresti focul inainte de a da in primul clocot.
  4. Torni o parte in formele gata pregatite si lasi la racit.
  5. Intre timp, pastreaza jeleul cald, la bain-marie.
  6. Cand jeleul din forme s-a racorit, asaza cubulete de ananas, felii de kiwi, boabe de rodie si afine.
  7. Acopera cu restul de jeleu cald si lasa sa se raceasca.
  8. Decorezi desertul cu frisca.
  9. Pofta buna!

Jeleu de ananas



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Jeleu de ananas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Jeleu de ananas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.