Tort cu piscoturi si nectarine - Retete Culinare

Tort cu piscoturi si nectarine


Iti trebuie:
  • 2 pachete de piscoturi
  • 4 nectarine
  • 100 g nuci
  • 10 g gelatina
Pentru crema iti trebuie:
  • 600 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 20 g gelatina
Pregatesti asa:
  1. Freci galbenusurile cu zaharul, pana cand acesta se topeste.
  2. Pui amestecul de galbensuri pe bain marie.
  3. Toarna treptat laptele si amesteca energic pana se ingroasa crema, ca o ciulama, apoi las-o sa se racoreasca bine.
  4. Intre timp, bate albusurile spuma cu un praf de sare.
  5. Adauga frisca batuta, crema de galbenusuri racita si gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. Amesteca usor si presara o nectarina taiata cubulete.
  7. Tapeteaza peretii unei forme detasabile cu piscoturi asezate in picioare.
  8. Toarna compozitia si lasa la rece minimum trei ore.
  9. Decoreaza cu felii de nectarine si cateva nuci.
  10. Stropeste fructele cu putina gelatina si lasi la rece o ora inainte de a servi.
  11. Pofta buna!

Tort cu piscoturi si nectarine


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu piscoturi si nectarine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu piscoturi si nectarine - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.