Lasagna exotica - Retete Culinare

Lasagna exotica


Iti trebuie:
  • 1 pachet foi de lasagna
  • 400 g amestec de fructe de mare
  • 4 catei de usturoi
  • 250 g rosii decojite
  • 80 ml vin alb
  • 700 ml lapte
  • 100 g unt
  • busuioc
  • 4 linguri faina
  • 150 g cascaval ras
  • 2 linguri sos de soia
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Daca fructele de mare sunt congelate le tragi intr-un clocot in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au tras un clocot le treci sub un jet de apa rece si le pui la scurs.
  3. Pui la incins 2 linguri de unt, pui fructele de mare, iar dupa 10 minute, adauga vinul, rosiile pasate, usturoiul, sare si busuiocul maruntit.
  4. Cand sosul a capatat consistenta, iei de pe foc si adauga sosul de soia.
  5. Amesteca bine si lasa sa se racoreasca.
  6. Pregatesti sosul bechamel: topeste untul ramas, adaugi faina,amestecand energic cu un tel pentru a nu se forma cocoloase, pui laptele putin cate putin si amesteci energic in continuare.
  7. Lasa sa se ingroase putin si stingi focul.
  8. Ungi o tava cu ulei sau cu un pic de unt, pui un polonic cu sos bechamel.
  9. Asezi o foaie de lasagna, peste ea pui sos cu fructe de mare, presari putin parmezan sau cascaval ras, iarasi o foaie de lasagna si tot asa pana termeni ingredientele.
  10. Deasupra, pune sos rosu si cateva fructe de mare si presara tot parmezanul ramas.
  11. Acopera cu folie de aluminiu si pui lasagna la cuptor pentru circa 35 de minute.
  12. Pofta buna!

Lasagna exotica

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lasagna exotica "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lasagna exotica - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.