Gelatina cu mazare si oua - Retete Culinare

Gelatina cu mazare si oua


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 3 morcovi
  • 150 g mazare congelata
  • 2 plicuri gelatina
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovul de coaja, il speli bine si il pui la fiert intr-o oala cu apa rece si un praf de sare.
  2. In acelasi recipient pui la fiert si mazarea, dupa ce ai clatit-o bine cu apa rece.
  3. Cand legumele sunt fierte, scurgi zeama si si o pastrezi.
  4. Aranjeaza legumele castronase.
  5. Taie ouale in jumatati si pune-le din loc in loc.
  6. Potriveste zeama de sare si piper si drege-o cu zeama de lamaie.
  7. Dizolvi gelatina in putina apa rece si adaug-o in 400 ml de supa.
  8. Incalzeste putin amestecul cu gelatina si toarna-l peste legume.
  9. Decoreaza cu frunze de patrunjel.
  10. Pui gelatina la frigider pana in momentul in care se incheaga.
  11. Pofta buna!

Gelatina cu mazare si oua



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gelatina cu mazare si oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gelatina cu mazare si oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.