Briose cu praz si cascaval - Retete Culinare

Briose cu praz si cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 - 300 g faina
  • 125 g unt
  • 2 linguri iaurt gras
  • 2 linguri apa calduta
  • 1 galbenus de ou
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g smantana
  • 2 fire de praz
  • 120 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • ulei
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Prepari un aluat din faina, untul taiat cubulete si un praf de sare.
  2. Adaugi iaurtul, galbenusul si apa fierbinte si framanti bine pana cand obtii un aluat omogen, pe care il lasi sa se odihneasca la rece circa 30 de minute.
  3. Curati prazul, il speli bine, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai felii subtiri.
  4. Incinge putin ulei si caleste prazul pana se inmoaie, apoi ia vasul de pe foc si lasa sa se racoreasca.
  5. Bate ouale cu smantana, adauga cascavalul, patrunjelul tocat, putina sare si la sfarsit prazul calit si racorit.
  6. Intinde aluatul si aseaza-l in forme de briose unse cu unt.
  7. Umple fiecare forma cu amestecul preparat.
  8. Pui briosele la cuptor aproximativ 20 de minute.
  9. Pofta buna!

Briose cu praz si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu praz si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu praz si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.