Antricot de vita la tava - Retete Culinare

Antricot de vita la tava


Iti trebuie:
  • 1 kg antricot de vita
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g sparanghel
  • 6 rosii cherry
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli antricotul de vita, il stergi cu un prosop de bucatarie si o condimentezi cu sare si piper.
  2. Ungi carnea cu putin ulei si o lasi la rece cateva ore.
  3. Incinge un gratar si frige carnea, fara grasime, la foc iute, 2-3 minute pe fiecare parte.
  4. Pune carnea intr-o tava, adauga vinul si da la cuptorul incalzit pentru 25 minute.
  5. Opareste sparanghelul in apa cu sare pentru cateva minute.
  6. Serveste friptura cu sparanghel si rosii cherry.
  7. Decorezi cu marar tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Antricot de vita la tava



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Antricot de vita la tava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Antricot de vita la tava - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.