Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Friptura gustoasa de berbecut
http://www.bucatarul.ro/retete-_5154_1_-Friptura-gustoasa-de-berbecut/Friptura-gustoasa-de-berbecut.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Radovan Lucia
Data 29/02/2012
 

Speli bine cotletele de berbecut.Intr-un vas amesteci cinci linguri cu ulei de masline, usturoiul pisat, rozmarinul, salvia, putina sare. Tavaleste cotletele in acest amestec si da-le la rece pentru 20 de minute...


Iti trebuie:
  • 6 cotlete de berbecut
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml vin rosu
  • 1 lingurita rozmarin
  • 4 frunze de salvie
  • 2 linguri miere
  • 4 lingurite otet balsamic
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletele de berbecut.
  2. Intr-un vas amesteci cinci linguri cu ulei de masline, usturoiul pisat, rozmarinul, salvia, putina sare.
  3. Tavaleste cotletele in acest amestec si da-le la rece pentru 20 de minute.
  4. Rumeneste (fara ulei) cotletele, scoate-le, iar in sosul ramas in tigaie, adauga otetul balsamic, vinul, mierea si putina apa (de preferat, supa de legume), da in clocot si stinge focul.
  5. Servesti friptura de berbecut cu o garnitura de orez cu legume.
  6. Pofta buna!

Friptura gustoasa de berbecut