Piept dulce acrisor - Retete Culinare

Piept dulce acrisor


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan
  • 2 pere
  • 100 g nuci pisate
  • 4 linguri gris
  • 3 linguri coniac
  • 5 linguri dulceata de visine
  • 70 g unt
  • sare
  • 300 ml vin rosu
  • miere
  • mustar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il cureti de pielite si il tamponezi cu un prosop de bucatarie.
  2. Condimentezi pieptul de curcan cu sare si il lasi putin la rece.
  3. Intr-un vas cu apa rece pui perele pentru a trage un clocot.
  4. Cureti perele de coaja, le pasezi cu o furculita, adaugi grisul si nucile pisate si amesteci bine.
  5. Pui in tigaie untul, apoi dulceata de visine, coniacul si vinul.
  6. Da-le in clocot.
  7. Dupa ce s-a racorit putin adaugi in compozitia de gris.
  8. Iei pieptul de curcan, ii faci un buzunar si indesi in el umplutura cu gris si prinzi in scobitori.
  9. Ungi pieptul de curcan cu un amestec de miere si mustar.
  10. Pune pieptul intr-o tava si toarna sosul peste el.
  11. Lasi la cuptor circa 40 de minute.
  12. Pofta buna!

Piept dulce acrisor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept dulce acrisor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept dulce acrisor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.