Friptura picanta de porc - Retete Culinare

Friptura picanta de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingura boia iute
  • sare
  • sos tabasco verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc, o cureti de eventuale pielite si o condimentezi cu sare.
  2. Dai pulpa de porc deoparte.
  3. Amestecu boiaua cu cateva linguri de ulei si 15 picaturi de sos tabasco.
  4. Ungi carnea cu putin ulei si prajeste-o pe toate partile intr-o tigaie, timp de cateva minute.
  5. Pune bucata de carne intr-o tava de copt, toarna peste ea sosul pregatit si acopera cu o folie de aluminiu.
  6. Da la cuptor pentru 30 minute, intoarce carnea, stropeste-o cu sosul din tava si las-o inca 15 minute neacoperita.
  7. Pofta buna!

Friptura picanta de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura picanta de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura picanta de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.