Cataif cu nuca si frisca - Retete Culinare

Cataif cu nuca si frisca


Iti trebuie:
  • 1 pachet de fidea cu ou
  • 180 g unt
  • 200 g nuci
  • 100 g fistic
  • 300 g frisca
Pentru sirop iti trebuie:
  • 500 ml apa
  • 250 g zahar
  • esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Ungi o forma termorezistenta cu unt din belsug.
  2. Asezi fideaua.
  3. Restul de unt il pui pe baie de aburi.
  4. Asezi untul topit peste fidea.
  5. Lasi la cuptor pana se rumeneste putin.
  6. Intre timp, fierbi apa cu zaharul pana se leaga siropul (aproximativ 20 de minute).
  7. La final, aromatizezi cu esenta si toarni peste fideaua fierbinte.
  8. Lasi cel putin o ora sa se insiropeze.
  9. Asezi fideaua pe un platou si presara deasupra nucile si fisticul tocat.
  10. Decorezi cu frisca.
  11. Pofta buna!

Cataif cu nuca si frisca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cataif cu nuca si frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cataif cu nuca si frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.