Pandispan cu cacao - Retete Culinare

Pandispan cu cacao


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 250 ml lapte
  • 1 cana zahar
  • 100 g unt
  • 35-400 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • 150 g ciocolata
  • sos de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Separi galbenusurile de albusuri si te asigura ca ouale sunt proaspete.
  2. Freci galbenusurile cu untul batut spuma si jumatate de cana de zahar.
  3. Adaugi in ploaie, faina pe care ai amestecat-o in prealabil cu praful de copt si cacaoa.
  4. Adaugi apoi laptele si amesteci bine pana se omogenizeaza compozitia.
  5. Ungi cu unt o tava si o tapetezi cu faina, dupa care asezi compozitia.
  6. Lasi la cuptor in jur de 30 de minute.
  7. Pentru a verifica daca pandispanul este copt faci testul cu scobitoarea.
  8. In timp ce se coace blatul, bate intr-un vas albusurile spuma tare, adauga restul de zahar.
  9. Asaza-l deasupra unui vas cu apa clocotita si bate pana devine bezeaua tare.
  10. Toarna bezeaua fierbinte peste blatul copt, peste care ai ras ciocolata, si mai pune tava inapoi in cuptor.
  11. Dupa cinci minute, opreste focul si, fara a deschide cuptorul, lasa prajitura sa se raceasca.
  12. Servesti cu sos de ciocolata.
  13. Pofta buna!

Pandispan cu cacao


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.