Desert cu bezea si ciocolata - Retete Culinare

Desert cu bezea si ciocolata


Iti trebuie:
  • 5 albusuri
  • 250 g zahar tos
  • un praf de sare
Pentru crema iti trebuie:
  • 400 g ciocolata
  • 500 ml frisca lichida
  • 2 linguri esenta de rom
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu un praf de sare.
  2. Cand bezeaua s-a intarit adaugi zaharul in ploaie si bati bine pana cand zaharul s-a topit in totalitate.
  3. Tapetezi cu hartie de copt o tava.
  4. Din compozitia de bezea pui gramajoare cu ajutorul unei linguri in tava.
  5. Apasa usor cu degetul in mijloc si coace-le la cuptor, la foc moderat, cel putin o ora.
  6. Intr-un castron, pune ciocolata si toarna deasupra frisca fierbinte.
  7. Bate cu telul pana cand ciocolata se topeste, iar compozitia devine omogena.
  8. Adauga esenta de rom.
  9. Deasupra bezelor asezi crema de ciocolata.
  10. Pofta buna!

Desert cu bezea si ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu bezea si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu bezea si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.