Bomboane glazurate - Retete Culinare

Bomboane glazurate


Iti trebuie:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 300 ml smantana dulce
  • 200 g nuca de cocos
Pentru glazura iti trebuie:
  • 100 g unt
  • nuca macinata
  • 300 g ciocolata cu lapte
Pregatesti asa:
  1. Asezi o cratita pe baie de aburi.
  2. Topesti untul, zaharul si smantana.
  3. Opresti focul si dupa ce se racoreste putin adaugi nuca de cocos.
  4. Aceasta compozitie o intinzi intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.
  5. Presezi bine si acoperi cu folie de aluminiu.
  6. Lasi la rece cateva ore.
  7. Indepartezi folia si taie in patrate potrivit de mari.
  8. Daca se faramiteaza, modeleaza-le cu degetele sau cu lama unui cutit.
  9. Separat, pregateste glazura.
  10. Topeste untul la bain-marie impreuna cu ciocolata.
  11. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si toarna o parte din glazura.
  12. Asaza patratelele de cocos si pune cate o lingurita cu glazura pe fiecare patratel.
  13. Lasa la congelator vreme de 15-20 de minute.
  14. Cu un cutit, indeparteaza surplusul de ciocolata.
  15. Pofta buna!

Bomboane glazurate



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bomboane glazurate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bomboane glazurate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.