Fursecuri cu ciocolata - Retete Culinare

Fursecuri cu ciocolata


Iti trebuie:
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 50 g cacao
  • 80 g zahar
  • 200 g crema de ciocolata
  • 1 esenta de rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri coniac
  • coaja rasa de portocala
Pregatesti asa:
  1. Spargi ouale unul cate unul pentru a te asigura ca sunt proaspete.
  2. Se lasa la temperatura camerei crema de ciocolata din comert.
  3. Cu ajutorul unui mixer amesteci ouale cu zaharul, coniacul, esentele si coaja de portocale.
  4. Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
  5. Se pune crema de ciocolata din comert si se amesteca din nou.
  6. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua.
  7. Se adauga treptat din ingredientele uscate si ouale si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si pufos.
  8. Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 40 de minute.
  9. Se fac bilute sau se taie aluatul cu forme si se dau la cuptor pentru 8-10 minute, cat sa treaca testul cu scobitoarea.
  10. Cand sunt gata se presara zahar pudra.
  11. Pofta buna!

Fursecuri cu ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.