Rulada de pui cu morcovi - Retete Culinare

Rulada de pui cu morcovi


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui mare
  • 250 g spanac
  • 3 catei de usturoi
  • 4 morcovi subtiri
  • 100 g telemea de oaie
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine spanacul si se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce a fiert se toaca marunt.
  3. Se curata morcovii de coaja si se pun la fiert intregi in apa cu un praf de sare.
  4. Se taie in doua pieptul de pui, se pune peste bucati o folie alimentara si se bat usor pana ce se subtiaza, dar nu foarte tare, sa nu se rupa.
  5. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.
  6. Spanacul se imparte in doua si se asaza peste carne.
  7. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza rasa.
  8. Se asaza morcovii fierti pe marginea ruladei si se ruleaza cu grija sa nu iasa umplutura.
  9. Se leaga sulurile obtinute cu o ata de bucatarie si se asaza intr-o tava unsa cu ulei.
  10. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se fac cateva gaurele cu o scobitoare si se introduce tava in cuptorul preincalzit, 20 de minute, dupa care se inlatura staniolul si se mai lasa sa se rumeneasca usor, 15 minute.
  11. Pofta buna!

Rulada de pui cu morcovi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de pui cu morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de pui cu morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.