Chiftelute delicioase - Retete Culinare

Chiftelute delicioase


Iti trebuie:
  • 750 g pulpe dezosate de pui
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • putin bicarbonat
  • piper
  • 400 g ciuperci marunte
  • o capatana usturoi
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pulpele de pui si se sterg cu un prosop de bucatarie.
  2. Se trec prin masina de tocat de doua ori.
  3. Se scurge bine painea de excesul de lapte si se da si aceasta prin masina de tocat.
  4. Compozitia se amesteca cu oul batut, bicarbonatul, mararul, sarea, piperul si usturoiul zdrobit.
  5. Se spala ciupercile, se curata si se pun la scurs.
  6. Se pune intr-o tigaie ulei la incins.
  7. Se umezeste mana cu apa, se ia compozitie cat o nuca mare, se aplatizeaza, iar in centru se pune cate o ciuperca.
  8. Se imbraca ciupercuta in compozitia de carne si se pun chiftelele la prajit.
  9. Pofta buna!

Chiftelute delicioase


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute delicioase "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute delicioase - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.