Orez cu pulpe de pui - Retete Culinare

Orez cu pulpe de pui


Iti trebuie:
  • 5 pulpe de pui
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • ulei pentru prajit
Pentru garnitura de orez iti trebuie:
  • 1 cana orez
  • 4 linguri mazare
  • 2 linguri ulei de masline
  • o legatura patrunjel verde
  • o ceapa
  • parmezan ras
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pulpele de pui, se curata de pielite si se trag intr-un clocot.
  2. Dupa aceea se lasa sa se racoreasca si se ung cu untul moale, se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se prajesc la foc mediu.
  3. Dupa ce s-au rumenit se scot pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
  4. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline, apoi se adauga orezul spalat si scurs in prealabil.
  5. Se amesteca usor si se acopera cu apa fiarta.
  6. Se lasa sa fiarba, iar daca mai este nevoie, se mai adauga apa clocotita.
  7. Spre sfarsit, se pune mazarea fiarta, untul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
  8. Parmezanul si patrunjelul se adauga la final.
  9. Se acopera cu capac si apoi cu un prosop de bucatarie si se lasa cateva minute sa se inabuse.
  10. Se serveste decorat cu rosii cherry sau cu ardei capia.
  11. Pofta buna!

Orez cu pulpe de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu pulpe de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Orez cu pulpe de pui" Orez cu pulpe de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
iuliana crainic Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
foarte buna si gustoasa!

 
elena Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
arata super bine




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.