Rosii cu carne tocata la cuptor - Retete Culinare

Rosii cu carne tocata la cuptor


Iti trebuie:
  • 10 rosii
  • 450 g carne tocata de pui
  • 70 g masline fara samburi
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • busuioc
  • ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • 200 g mozzarella
Pregatesti asa:
  1. Se spala rosiile si se sterg cu un prosop de bucatarie.
  2. Se scoate miezul rosiilor.
  3. Se incinge uleiul de masline, se toaca usturoiul marunt si se caleste cateva minute.
  4. Se pune si carnea pui.
  5. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc si, in timpul fierberii, se mai stropeste cu apa calduta, din cand in cand.
  6. Se alege verdeata, se spala si se toaca marunt.
  7. Se pune peste carnea tocata, se amesteca si, dupa ce s-a rumenit, se da deoparte sa se racoreasca.
  8. Se umplu apoi rosiile cu compozitia de carne, se acopera cu felii de mozzarella si se baga la cuptor sa se rumeneasca.
  9. Se servesc ornate cu frunze de patrunjel si masline.
  10. Pofta buna!

Rosii cu carne tocata la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii cu carne tocata la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii cu carne tocata la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.