Tocanita cu vinete si rosii - Retete Culinare

Tocanita cu vinete si rosii


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 6 rosii
  • 3 ardei capia
  • o capatana usturoi
  • un fir de praz
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 g masline negre feliate
  • busuioc verde
  • oregano verde
Pregatesti asa:
  1. Se spala vinetele si se taie rondele potrivite.
  2. Se tin vinetele cateva minute in apa clocotita.
  3. Se scurg bine.
  4. Se curata ceapa si usturoiul.
  5. Se spala si se taie rondele potrivite.
  6. Se pune uleiul in tigaie, se incinge cateva minute si se caleste ceapa si usturoiul.
  7. Se adauga si vinetele si se calesc cateva minute.
  8. Se adauga ardeii capia taiati fasiute, maslinele feliate, oregano si prazul.
  9. Se fierb in sucul propriu.
  10. Separat, se decojesc rosiile, se toaca marunt si se adauga in cratita cu celelalte ingrediente.
  11. Se condimenteaza cu sare, piper si chili.
  12. Se baga in cuptor si se lasa 20 de minute pana cand scade frumos.
  13. Pofta buna!

Tocanita cu vinete si rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu vinete si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu vinete si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.