Cornuri cu bacon si cascaval - Retete Culinare

Cornuri cu bacon si cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 3 oua
  • 50 g drojdie
  • 130 ml lapte
  • 5-6 linguri ulei
  • 60 ml apa minerala
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g bacon afumat
  • 125 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 morcov mare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pesmet
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri unt topit
  • 1 ou
  • susan
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput pregatesti aluatul.
  2. Intr-un bol se adauga faina cernuta, se face o gaura la mijloc si se pun oaule, sarea si drojdia diluata in laptele caldut.
  3. Se adauga apa minerala si uleiul.
  4. Se incorporeaza usor inspre interior cu podul palmei.
  5. Se obtine un aluat potrivit care se mai framanta cateva minute, apoi se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa sa creasca langa o sursa de caldura.
  6. Daca mai e nevoie se mai adauga faina.
  7. Separat, se taie baconul cubulete, care se calesc in grasimea proprie.
  8. Dupa ce se rumenesc usor, se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul, morcovul ras si, la final, cascavalul si pesmetul.
  9. Se ia aluatul, se intinde cu sucitorul si se taie dreptunghiuri.
  10. Se pune umplutura, se ruleaza si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
  11. Se ung cu ou batut, se presara susan si se baga in cuptor.
  12. Pofta buna!

Cornuri cu bacon si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornuri cu bacon si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornuri cu bacon si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.