Ciorba de fasole verde cu mazare - Retete Culinare

Ciorba de fasole verde cu mazare


Iti trebuie:
  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 200 g fasole verde
  • 3 rosii
  • 5 linguri mazare
  • 1 telina mica
  • 450 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pieptul de pui si se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Se indeparteaza spuma ori de cate ori este nevoie.
  3. Se curata legumele, se spala, se toaca marunt si se adauga in oala.
  4. Mazarea si fasolea se fierb separat, cu un praf de sare.
  5. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in oala.
  6. Rosiile se oparesc, se feliaza si se adauga in oala.
  7. Dupa ce au fiert toate legumele, se adauga sucul de rosii.
  8. Se scoate bucata de carne, se racoreste cateva minute si se taie cubulete.
  9. Se pun apoi bucatile inapoi in oala si se condimenteaza cu sare si piper.
  10. Se serveste ornata cu frunze de telina si patrunjel.
  11. Pofta buna!

Ciorba de fasole verde cu mazare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole verde cu mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de fasole verde cu mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.